martes, 28 de agosto de 2012

PERDUDA A MOLLET

Des d'el passat diumenge 19 d'agost falta de casa seva aquesta gateta negra de 4 anys. Té els ulls verds i esta esterilitzada.

Si us plau, si algú sap on pot estar cal que es posi en contacte amb nosaltres quan abans millor, la seva familia l'esta buscant per tot arreu. Gràcies.

DE VACACIONES CON MI PERRO

Ens ha arribat una interessant iniciativa d'un grup de persones que els hi agraden molt els gossos i que han confeccionat un llistat d'establiments on es pot anar de vacances amb el vostre pelut.

Es tracta d'un bloc de nom: De vacaciones con mi perro, si feu clic a sobre del nom podreu anar i consultar el seu contingut.

Si us voleu posar en contacte amb ells per demanar més informació o suggerir un altre establiment que vosaltres coneixeu i que no estigui al seu llistat els podeu escriure al seu e-mail:

jueves, 16 de agosto de 2012

REBUDA A BFP


Ahir a la tarda a les 20h van arribar, amb molt retard degut al fort vent de cara, els ciclistes de BIKES FOR PETS (www.bikeforpets.com) a Barcelona. Una petita representació de Vallès Natura i de PACMA Mollet els vam anar a rebre al costat de companys/es de Barcelona.

Els ciclistes van arribar esgotats de la llarga etapa però van tenir un moment per xerrar amb nosaltres i fer-se algunes fotos. No vam poder mes que agrair la seva iniciativa i donar-lis tot el nostre suport per aquest projecte que els portarà per carretera fins Sevilla com acte de protecta contra el maltractament animal.

També vam poder conèixer a en Cristophe Thomas (www.sauvons-un-taureau-de-corrida.com), un conegut activista frances que segur heu vist el seu video per la xarxa amb un brau que va aconseguir salvar.

Esperem que en properes jornades continuin rebent el suport de la gent que s'estima els animals.

Molta sort i endavant!

martes, 14 de agosto de 2012

GOSSETA EN ADOPCIÓ


ADOPTADA

Tenim una gosseta en adopció, es tracta d'una femella de raça Ca Rater Mallorquí de 10 anys però que manté la vitalitat d'un cadell. És una petitona amb molt bona salut, que sempre ha passat les seves revisions veterinaries, li han posat les seves vacunes i porta la "cartilla" al dia.

Està educada per viure en un pis o en una casa. No embruta res i sap quin és el seu lloc. Li agrada jugar tant amb nens petits com amb gent gran.

Sabem que pot espantar que tingui 10 anys per fer una adopció però els gossets de tamany petit arriben facilment fins els 15 anys si es troben en bon estat de salut i aquesta petitona us podem assegurar que és una trapella juganera, i també pensem que l'edat mai pot ser un problema en un animal que et dona cada dia tot el seu carinyo i amistat.


TOBI PERDUT A LLEFIÀ

 Des d'el passat dijous 2 d'agost falta de casa seva TOBI, un mini schnauzer de color negre, perdut a Llefià. El pelut es troba malalt i li cal la seva medicació diaria. Porta un collaret negre amb brillats.

Si us plau, si algú sap d'ell cal que es posi en contacte amb els seus propietaris trucant al 935641440 o al 607254798. Gràcies.

lunes, 13 de agosto de 2012

CONEIXEM ALS ANIMALS







Avui us volem parlar d'un programa de ràdio que porta aquest nom "Coneixem als animals" que s'emet dins de la graella de Ràdio Kanal Barcelona (RKB, www.radiokanalbarcelona.com) al 106'9 del dial de la FM els dimarts de 12.00h a 13.00h.

Aquest programa el porta en Mario Lanero, un educador caní de contrastada reputació (www.mariolanerodogservice.com), que no deixa d'aprofitar un moment per defensar als animals i per lluitar pels seus drets.

Dins de les graelles de programació de les nostres ràdios hi ha per desgràcia pocs programes dedicats als animals, a fomentar el respecte cap a ells i a donar bons consells per tenir cura dels nostres amics peluts i plomats. Per això us volem recomanar que si teniu oportunitat escolteu aquest programa i gaudiu del seu contingut.

També ens agradaria recomanar-vos que fèssiu una ullada a la conferència, d'una mica més d'una hora, sobre Educació Canina (Com educar correctament un gos. Mímar si, malcriar no) que en Mario Lanero va fer a la Casa del Llibre de Barcelona el passat 30 de maig:

Fes click: 

A cada inici del seu programa de ràdio programa en Mario Lanero fa una presentació amb un texte punyent i irònic on es deixa molt clar el seu tarannà i el del programa que presenta i dirigeix.

Com a mostra del programa us deixem la presentació del programa del dimarts 7 d'agost on es parla de Mollet del Vallès:

Estamos en agosto y a pesar de la crisis, la sensación de que son vacaciones la tenemos por dentro creo que todos. He leído un articulo del blog de la Protectora Valles Natura de Mollet del Vallès y me ha parecido que esa sensación ha llegado hasta lo mas profundo de nuestra sociedad. El escrito tiene mucha coña y vale la pena leerlo, pero hare un breve resumen.

Plaza del Ayuntamiento. Un gato de unos tres meses maullando desesperadamente en lo alto de un ciprés de unos 7 u 8 metros. Se podría decir que es la manifestación ante el ayuntamiento de un indignado, pero no. Es solo que no puede bajar. La gente empieza a acumularse y plantean soluciones pero no parece que estén a su alcance. Aviso a la policía local y que llamen a los bomberos. Ante esta decisión, cachondeo de los vecinos porque no se creen que vengan. Pasa el rato y efectivamente no vienen. Las 11 de la noche y mas de 50 personas frente al ayuntamiento y frente al ciprés también. Pasa la patrulla de los mossos y como esa cantidad de gente debe ser normal se largan de allí como el que no ha visto nada.

Por fin los mosqueteros, quiero decir, los bomberos, en concreto tres con un ¿camión? Que lleva una escalera que no llega hasta lo alto del ciprés. La primera sentencia de Athos es “si no sacan ese perro de ahí, el gato no bajara nunca”. Cabria añadir de cosecha propia que podemos tambien esperar a que crezca y así bajara solo. Se le explica que es muy pequeño y no podrá hacerlo y el Aramis de turno afirma de forma lapidaria: “ ¿han visto alguna vez el esqueleto de un gato en un árbol?”. Lo cierto es que no, pero tampoco he visto a su madre parir y estoy seguro de que lo hizo.

Como toque final el “nos largamos, no vaya a ser que nos hagamos daño”. Naturalmente son despedidos entre vítores y aplausos de la multitud que no escatima recuerdos al pedigree y es entonces cuando se junta Fuenteovejuna y con imaginación, colaboración y buena voluntad ¡ van y lo bajan !................

Son las 2 de la madrugada y muchos han perdido parte de su tiempo de descanso antes de volver al trabajo.........¡Y que!. ¿Hay algo más satisfactorio que lo que han hecho?, ¿si hubiera sido un botellón frente al ayuntamiento a esas horas, se habría presentado alguien mas?, ¿se hubiera tomado alguna medida?.

Hay que tener un orden de prioridades en la vida y sobre todo ahora. A ver si vamos dejando un poco en paz al pueblo que sabe salir de las crisis mejor que todos ellos juntos y no jorobamos tanto para que a la hora de la verdad no sirvan ni para lo mas básico...........Y si pica........¡¡maúlla!!

Soy Mario Lanero, esto es la R K B Radio Kanal Barcelona y estáis en el programa “Coneixem als Animals”

PARA LEER Y SOÑAR

Si te apasionan los gatos, te gusta leer y te encanta soñar no puedes dejar de leer esta historia. Puede ser cierta o puede que no eso ya te lo dirá tu corazón. Un regalo para ti para esas largas noches de verano de parte de todos los gatos callejeros.

sábado, 11 de agosto de 2012

BIKE FOR PETS

 Us volem parlar d'una espectacular iniciativa de tres activistes italians pels drets dels animals. Aquests fanàtics de les bicicletes i dels animals han volgut juntar les seves dues passions per organitzar una marxa de protesta i reivindicació que els portarà per carretera des de la ciutat de Turí, al nord d'Italia, fins a la ciutat de Sevilla. Ni més ni menys que 2200 Km que faran del 11 al 22 d'agost.

Aquests tres valents, en Paolo Barbon, en Cristiano Masi i en Paolo Balestrazzi, acompanyats de les seves families i de companys que els hi donaran el suport logístic ja han iniciat el camí que els farà passar per localitats del Vallès aquest proper dimecres 15 d'agost. El seu objectiu es fer pensar a la gent i lluitar contra la crueltat amb els animals, contra el maltractament a les gosseres i contra les festes amb bous.

Entraran al Vallès Oriental des d'Hostalric, i passaran per Sant Celoni, Llinars del Vallès, Cardedeu, Santa Agnès de Malanyanes, La Roca del Vallès, Vilanova del Vallès, Montornés del Vallès, Mollet del Vallès, Martorelles, Sant Fost, La Llagosta i continuaran direcció a Montcada i Barcelona on acabaran l'etapa a Plaça d'Espanya al costat de la reconvertida en centre comercial Plaça de Las Arenas.

Podeu veure la ruta a:


Podeu consultar moltes més dades del projecte a :  


Ens agradaria convidar-vos a donar-lis suport quan passin a prop del vostre municipi i si hi ha alguns valents i valentes que els vulguin acompanyar una estona en el seu camí amb les seves bicis segur que ho agrairan d'allò més. Es tracta d'una iniciativa que passarà per la nostra comarca i podem donar un petit cop de ma demostrant que al Vallès Oriental hi ha gent que estimem als animals i que lluitem per ells.

Anims i força!


miércoles, 1 de agosto de 2012

TORNEM AMB ELS BIBES


 

Encara no hem acabat amb uns que ja ens arriben nous petitons pel nostre "departament" de nursery. Tot un repte portar endavant aquestes cosetes tant xicotetes. No serà per dedicació i ganes, però ja sabeu que quan siguin més grans caldrà trobar adoptants per ells.

ABANDONATS A GALLECS


Dissabte 28 de juliol a les 14.00h. Un amic de Vallès Natura (gràcies Xesco!) ens dona avís de tres gossets amagats a uns matolls al costat del camí de Gallecs que va de Mollet a l'esglesia de Santa Maria. Als pocs minuts ja ens trobavem al lloc mirant de trobar als peluts.

 
La calor era absolutament sofocant i el Sol feia cremar el terra. De sobte una bordada i un cap petit sortint entre les branques d'unes plantes. Ja els teniem!


Només apropar-nos ens reben movent la cua i amb uns ulls impressionants. A poc més d'un metre del camí, amagats, espantats i els tres ben junts. Un mascle i dues femelles, de no més de dos mesos i mig, de raça gran, ben cuidats i amb un bon pes, nets i ni una sola brossa agafada al pel.

Segurament es tracta d'un nou cas d'abandonament al Parc de Gallecs i van...... Per molt temps que passi mai podrem entendre com algú pot obrir la porta de cotxe i llençar fora, a la seva sort, a tres petitons com aquests. No ho entenem i ens omple de ràbia.

Com ens hagués agradat poder veure el cotxe i agafar la seva matrícula. Haguèssim agafat igualment als petits però el covard que els va deixar tindria una sanció d'aquelles que fan tremolar.

 
Aquests tres peluts han tingut sort, però quans acabaran morts sota les rodes d'un vehícle o de fam a qualsevol racó. Us encoratgem a continuar lluitant contra els abandonaments, a informar dels maltractaments, a fer difussió de les adopcions i a cuidar als animals que hi ha al nostre voltant. 

Gràcies per estimar-los!

AMPERSAND


 











Hola!

Bona nit, sóc la Magda i ja farà un any i mig que vaig adoptar al petit Ampersand a la vostra protectora. La veritat és que aquell gatet "despeluchao" s'ha convertit en una preciositat! No només en físic sino també de caràcter :) és un peluix adorable...

Ja fa tot aquest temps que no en teniu notícies i he pensat que us agradaria veure com està.

Us fem arribar una fotografia de quan era petit i us enviu una altra actual.

Una abraçada forta de tots dos! :)